Friday, May 05, 2006

Interview with Nora Istrefi by RTK's Fama

Interview Up & Down as part of the main show programme "Fama" conducted by Alaudin Hamiti of RTK. Intervista me Nora Istrefin.

2 comments:

hasani said...

edhe pse shum mendojn se Nora asht ekstravagante dhe mendjemadhe, shihet mire ne video se sa modeste ajo eshte.

Anonymous said...

haj te lutna, t'ishte ajo modeste nuk kishte me i nxjerr te gjitha "elementet" perjashta, turp ...